Stil Sahibi Erkeklerin Ayakkabı Tercihi

10-07-2018 17:48
Stil Sahibi Erkeklerin Ayakkabı Tercihi

Stil Sahibi Erkeklerin Ayakkabıları Tercihleri Nelerdir?

Son birkaç yıldır erkeklerin modasında trend haline gelen klasik oxford, brogue ve desert model ayakkabılar, stil sahibi erkeklerin bu yıl da tercihleri arasında yer alıyor. Tek düze, sade ve klasik tarz kalıpların dışına çıkarak farklı seçimlerle şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Son yılların moda haline gelen ayakkabılardan biri eva tabanlı modeller. Sofistike bir tarz kazanmanızı sağlayan bu ayakkabılar hem yaz hem de sonbahar, kış sezonunda tercih ediliyor. Eva taban, kauçuk gibi hafif bir plastik tür özelliğini taşıyor. Bordo, siyah, lacivert ve gri renkteki brogue tarz ayakkabılar en çok tercihler arasındadır. Renkli tabanlı brogue tarzı ayakkabıları, slim fit, kısa paça pantolon ile kombin yapabilirsiniz.

Çoğunlukla tercih edilen bir başka model ise desert botlardır. Daha çok süet deri seçeneğiyle birleşen bu bot modelinin de şık görüntü oluşturmanızı sağlayacaktır. 2. Dünya Savaşı sırasında İngiliz askerlerinin Mısır’da giydiği botlardan esinlenilerek üretilen bu botlar, 90’lı yıllarda moda olduktan sonra tekrardan tren haline geldi.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.